О нама

Реч директора

Поштовани бивши, садашњи и будући ђаци,
Изузетна ми је част што са вама могу поделити понос свих нас који смо део
колектива „Мачванске средње школе“ у Богатићу.
Наша школа ради од 1977. године. Велики број ђака који су се образовали и
који се сада образују у широком спектру образовних профила, традиција добре наставе, успеси на такмичењима, посебна брига о деци, добри услови за рад и учење – показатељи су нашег квалитета. До виших нивоа постигнућа ученика долазимо на ефикасан и савремен начин.
Поносна сам што можемо рећи да у нашој школи раде наставници чији су радни успеси изванредни. Они пред ученике постављају изазове и инспиришу их да померају сопствене границе у размишљању и учењу.
Већ дужи низ година улажемо изузетно много снаге и енергије у развој наше школе. Пројекти, сарадња са локалном заједницом, са општинским и републичким институцијама, стручни семинари у нашој школи, као и учешће на разним такмичењима, представљају само неке од видљивих ефеката те енергије наших предавача и ученика.Ученици наше школе заузимају висока места на ранг листама и успешно настављају образовање на високим школама у Шапцу, Београду и Новом Саду, али и у другим градовима наше земље.
Поштовани родитељи и старатељи, уколико размишљате да управо нама поверите васпитање и образовање вашег детета, охрабрујем вас да нас посетите и поразговарате са нашим наставницима и стручним сарадницима, а они ће радо одговорити на сва ваша питања.
„Мачванска средња школа” је ту да се постара да пружи квалитетно образовање и васпитање, уз ефикасан и професионалан рад наших наставника који су у стању да испоштују све захтеве које намеће савремено доба.

Нада Јелесић